Tv în direct. Tv online in direct gratis. - Canale TV - Bulgaria - Телевизия Родина

Телевизия Родина în direct

Canal TV:Телевизия Родина

Țara: Bulgaria

Categoria: Local / Muzică

4.6 din 5

5 voturi

Телевизия Родина urmăriți streaming în direct

ТВ „Родина” е първата българска музикално-информационна телевизия с фолклорна насоченост и 24 часово излъчване. Започва излъчване на 1 декември 2004 г.
Огромна част от програмата е отделена за българска народна музика от различните фолклорни области, както и за излъчване на тематични предавания и филми, показващи най-ценното от певческото, танцовото и музикално самобитно изкуство. Уникална с представянето на стотиците изпълнители, с прекрасните носии, с хилядите чудесни народни песни, които българският народ е съхранил през вековете.

Țări

  • CodeFashion е специализиран портал за българска и световна мода. Code Fashion показва актуалните модни тенденценции тук и по света, интервюира само интересни и актуални личности.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • The Voice е сред най-успешните европейски марки и е любим музикален бранд на младите хора в Швеция, Норвегия, Дания и Финландия, а вече и в България. The Voice е българска

    4.3 из 5

    11 голосов

  • GOtv е туристически информационен канал, който представя съдържание в следните рубрики: GOexplore, GOfree и GOback-in-timе. GOexplore: Пътувания, които ще ви отведат до неочаквани

    4.3 из 5

    11 голосов