EU Music în direct


EU Music în direct

Canal TV:EU Music

Țara: Ucraina

Categoria: Muzică

4.6 din 5

5 voturi

EU Music urmăriți streaming în direct

EU Music — телеканал, ефір якого спочатку повністю складався з російськомовної музики, але згодом, після перейменування з «RU Music» на «EU Music», канал переорієнтовано на європейську популярну музику. В ефірі EU Music представлено популярну музику, новини шоу-бізнесу, хіт-паради, а також розважальні програми та шоу. Багато уваги телеканал приділяє молодим українським виконавцям. В ефірі з червня 2000 року. Канал є першовідкривачем нових імен: про багатьох раніше невідомих виконавців з Росії та України глядачі дізнались саме завдяки RU Music.

Țări

  • Громадське – проект, який створили самі журналісти. Ми незалежні від влади, олігархів та політичних сил. Громадське належить громадянам України і є некомерційним проектом.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Світ телебачення, СТБ — український загальнонаціональний телевізійний канал. Входить до медіахолдингу StarLightMedia.. Вперше вийшов в ефір з 2 червня 1997 року. Станом на 2017 р.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Громадське телебачення Запоріжжя - це ініціатива запорізьких журналістів, що прагнуть працювати для аудиторії, уникаючи заангажованих власників чи політичних структур. Громадське

    4.3 из 5

    11 голосов